Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключалка за 145ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключалка за 145ца

Амиии оня ден ми разбиха алфето заради радиото и сега не може да се заключва шофьорската врата. Ако некой е имал същия проблем, или поне знае приблизително колко струва една ключалка, нека кажа. Доста ще ми помогне!

нямам идея но звънни в някоя морга и ще те ориентират или питай в радел "Продава" някоя която е на части
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

нямаш ли "аларма" ? защото моята има там нещо и си мислех ,че всички имат заводско ..
      sigpic
      BMW e39 525tds PA4492BH
      Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
      Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

е има аларма ама тия гадове са били бързи!

Comment

Първоначално публикувано от mr_minister Покажи съобщение
          е има аларма ама тия гадове са били бързи!
          мисля че,колегата има предвид централно
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

Аз мойта си я чупих преди две години зимата. Още нямах аларма и се беше заледила ключалаката. И тогава вуйчо ми, ми я порави като използва частите от дясната ключалка и ги сложи в корпуса на лявата. И така я оправи. Съжалявам, че немога да дам подробно описание на процедурата, защото не присъствах като я правеше, бях на работа тогава.
            sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:56.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

колеги, да ви кажа че тия ключалки се слагат на много фиати и имат типичен проблем. чупи се едно палче на патрона. ето тука има снимки подробни
                http://www.fiatforum.com/barchetta-g...door-lock.html
                просто отливките са много зле а и най-натоварените детайли са пластмасови, освен това и пружинката се къса. аз реших проблема генерално като си сложих цели ключалки от 33-ка с малко преправяне. процепа за ключа обаче не стои вертикално, а дойде успоредно на фугата на вратата
                точка

Comment

Working...
                X